2009-11-21 13:13:16• hírek • Ferenczi Noémi

Jótékonysági batyus bál

Jól sikerült a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont Szülőegyesületének idei batyus bálja. Idén a díszterem hangosítására gyűjtöttek a szülők.

A Hám János Iskolaközpont szülői közössége ezúttal is bebizonyította, képes összefogni amikor egy közös cél megvalósításáról van szó. A tavalyi batyus bálon például a tornaterem rendbetételére gyűjtöttek, idén pedig az iskolaközpont dísztermének hangosítására fogják fordítani a 15 lejes jegyekből befolyó összeget.

Az idei szülőbál pénteken este került megrendezésre a Szent Alajos Konviktusban. A batyukból előkerülő svédasztalos vacsora elfogyasztása után szórakoztató műsor következett. Először az Artemisz kórus lépett fel, majd az iskola tanári közösségének közös produkciója következett. A pedagógusok a KFT együttes népszerű Afrika című zeneszámát dolgozták fel. A bemutatott sajátos koreográfia számos vidám pillanatot szerzett a jelenlévőknek. A legnagyobb sikert talán a tanítónők produkciója aratta. Az iskolaközpont öt „tanító nénje" a Veresegyházi Asszonykórus Honky Tonk Woman című slágerét adta elő.

A vidám jelentek, szórakoztató műsorok mellett volt tombolasorsolás is, a táncmulatság pedig a hajnali órákig tartott. Az idei szülőbálon közel kétszázan vettek részt. Jó alkalom volt ez nem csak a közös mulatozásra, hanem az ismerkedésre, beszélgetésre is. Hogy pontosan mennyi pénz gyűlt össze a szülők adományaiból, hétfőn fog kiderülni.



Fellépett az Artemis kórus




Közel kétszáz szülő vett részt a batyus bálon


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: